artikel

Misset Horeca 11

Horeca

Misset Horeca 11

Misset Horeca 11

Kopstuk Ton Pinxten

De gastronomie is volgens Ton Pinxten totaal doorgeschoten. Het linnen, de eindeloze parade van amuses, de stijve pakken: het kost te veel en levert niets op. Pinxten wil het goedkoopste sterrestaurant van Nederland worden. ‘Schenk lekker zelf je wijn in.

HanTing de onbetwiste winnaar

De jury was unaniem, een bijna 100 procent score van de mystery guests: HanTing in Den Haag is de onbetwiste winnaar van de tweede Chinese Restaurant Top 100. Het gaat goed met de sector: de gemiddelde score van alle restaurants steeg bijna 5 procent.

Aangepaste drank- en horecawet

Volgens het nieuwste wetsvoorstel zijn jongeren onder de 16 jaar strafbaar als ze alcohol in hun bezit hebben in openbare ruimtes. Wat betekent dit voor onder andere caféhouders? En wat mogen gemeentes wel en niet op dit terrein?

Ambassadeur van lekker eten

Leon Mazairac vindt zichzelf een ambassadeur van lekker eten. De klassieke kok die onder meer in de leer was bij de Franse topkok Alain Ducasse brengt ingrediënten graag terug tot de essentie. Eenvoud smaakt.

Reageer op dit artikel