artikel

Misset Horeca 16

Horeca

Misset Horeca 16

Misset Horeca 16

Kopstuk Ronald van den Hoff

Ronald van den HOff was een digibeet toen hij internet ontdekte. Met Seats2meet.com bedacht hij een commercieel succesvol vergadernetweerk. In het boek Society 3.0 beschrijft hij het failliet van de oude economie.

Trendtour: Beste clubs in Riga

Riga is de meest verwesterde stad van de Baltische landen. De horeca in de hoofdstad van Letland heeft een prijsbeleid, dat gelijke tred houdt met westerse steden en tal van hippe bedrijven. Vooral goed te zien in de levendige dance- en clubscene.

Thema Slaaptrends

Slaapcomfort, B&B’s en duurzaamheid zijn de onderwerpen van de themaspecial slaaptrends. Die toont dat topdekmatrassen in opkomst zijn, B”B’s veel aandacht besteden aan bedden en hoteliers kritisch moeten zijn bij welke groen label ze aansluiten.

Smaakbalans leidt tot wijncombi’s

Om gerechten goed te kunnen combineren met wijnen, bewaakt Bastiaan van Rijswijk van restaurant-wijnbar Graves in Amsterdam de smaakbalans. Dezelfde smaakmakers komen vaker terug in één gerecht. Zoals steranijs en venkel in het heilbotgerecht.

Reageer op dit artikel