artikel

Bar:nl in Amsterdam Convention Factory

Horeca

Op dinsdag 5 en woensdag 6 april 2005 wordt in de voormalige Stork machinefabriek de Bar:nl gehouden. Ongeveer 80 deelnemers showen de laatste innovatieve producten, introducties, interieurs, ontwerpen en technologische ontwikkelingen. De barshow richt zich op de upmarket beverage industrie dit jaar en in het bijzonder op design.

Seminars en paneldiscussies
Succesvolle ondernemers, waaronder Duncan Stutterheim (ID$T), Willem Tieleman (Hotel New York Groep), Paul Rinkens (Design Hotel La Bergère) nemen deel aan seminars en paneldiscussies over barsolutions en bar brands. Verder kan de bezoeker educatieve en praktische tips tot zich nemen tijdens de tastings van Mark Ridgwell (Taste & Flavour) en demonstraties (Latte Art) in Piazza d’Oro. Deze laatste verzorgt ook de Coffeebar met Barista.

Wonderbar
De bezoeker wordt uitgedaagd om interactie, kleur en design te ondergaan in het Rainbow thema in De Wonderbar.

Hospitality
Organisatie en founders van Bar:nl hebben in samenwerking met Ronald Hooft, Architecten bureau Cleassens Erdman en de Interieurbouwer Kroeze de Designer Construction Site gerealiseerd. Hier vindt u diverse visies op Hospitality.

Satelliet Design Challenge
Het barconcept van de winnaar van de Satelliet Design Challenge Tjalle Hoekstra is gebouwd en wordt gepresenteerd op 36m2. Het is een vernieuwend interieurconcept voor de drankverstrekkende horeca.

Hospitality & Style Awards
Op 5 april, na afloop van de eerste dag, worden de winnaars van de theme:nl Hospitality & Style Awards bekendgemaakt. De awards worden uitgereikt in 4 categorieen: Best New Bar Design, Best New Hotel Design, Best New Style Venue en Best New Club.

Cocktail competitie
In de Cocktail Showbar worden gedurende beide dagen gevarieerde cocktailworkshops gegeven, in samenwerking meet Ricardo Sporkslede van het Bartender Network.Nieuw is de Cocktail Arena waar de Fabulous Shaker Boys en de Nederlandse Bartenders Club een uitgebreide cocktail competitie verzorgen.

Informatie

Voor informatie en aanmelden bezoekt u www.barshow.nl

Reageer op dit artikel