artikel

Bruincafé blijft tijdloos

Horeca

Trends bereiken een beperkte doelgroep en zijn erg aan tijd onderhevig. Daarbij komt dat er regionale verschillen merkbaar zijn. Door de bocht genomen is West-Nederland trendgevoeliger dan Oost-Nederland. Realiseer dat een trend aan tijd onderhevig is en dat een snelle afschrijvingsperiode zinvol is. Een trend kan scoren, maar een goede gastvrijheid en keuken bepalen nog […]

Trends bereiken een beperkte doelgroep en zijn erg aan tijd onderhevig. Daarbij komt dat er regionale verschillen merkbaar zijn. Door de bocht genomen is West-Nederland trendgevoeliger dan Oost-Nederland. Realiseer dat een trend aan tijd onderhevig is en dat een snelle afschrijvingsperiode zinvol is. Een trend kan scoren, maar een goede gastvrijheid en keuken bepalen nog altijd uw horecasucces. Een spectaculair interieur zal niet volstaan, wanneer de gastvrijheid en keuken ondermaats zijn.

In cafés blijven donkere kleuren in. Dit is al vele jaren zo en blijkt nog steeds het geval. De trend is dus eigenlijk dat het een constante tendens is. Een bruincafé blijft namelijk tijdloos. Knus is hierbij het sleutelwoord. Het werken met thema’s biedt prima mogelijkheden om te onderscheiden. Een skihut, Mexicaans, Ierse pub of Cubaans zijn beproefde thema’s. Kunststof en metalen stoelen in strakke lijnen vormen de hedendaagse trend in cafémeubilair. Schrijf deze trendy meubels af in 2 à 3 jaar.

Reageer op dit artikel