artikel

BurgerTime

Horeca

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen Op de markt sinds: 1997 Inrichting: Specifieke verpakkingsmaterialen, posters, decoratie en een lichtbak voor boven de counter. Assortiment: Er zijn veel variaties op de BurgerTime hamburger, zoals BurgerTime Basic, BurgerTime + Cheese, ChickenTime, The Rio Grande, Sweet Caribean, BLT Burger, BurgerTime XL, American Dream en de Kroketburger. Bijzonderheden: BurgerTime biedt […]

Geschikt voor: Bedrijven en instellingen

Op de markt sinds: 1997

Inrichting: Specifieke verpakkingsmaterialen, posters, decoratie en een lichtbak voor boven de counter.

Assortiment: Er zijn veel variaties op de BurgerTime hamburger, zoals BurgerTime Basic, BurgerTime + Cheese, ChickenTime, The Rio Grande, Sweet Caribean, BLT Burger, BurgerTime XL, American Dream en de Kroketburger.

Bijzonderheden: BurgerTime biedt een echte Amerikaanse hamburger. Constant in kwaliteit en smaak.

Cateraar:
De volgende business unit van Compass Group Nederland beschikt over dit concept:
– ECS Catering

Reageer op dit artikel