artikel

‘Er staan echt interessante aanbieders

Horeca

André Stadt van Kolibrie Horeca Uitzendbureau uit Tilburg

‘Er staan echt interessante aanbieders

Waarom staat u op deze beurs?
‘Allereerst zijn we hier om onze naamsbekendheid te vergroten. De doelgroep van deze beurs komt namelijk precies overeen met de onze. Aan de andere kant is de BBB een regionale beurs waar veel geïnteresseerd publiek op af komt. “Dagjesmensen” zien we hier niet. Dit alles bij elkaar maakt het voor ons een mooi beursplaatje.’

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘Ik moet zeggen dat deze beurs al drie dagen lang drukbezocht is. Er staan hier dan ook veel interessante aanbieders. Dat geldt overigens eveneens voor ons. Ook wij kijken hier goed rond welke standhouders er zijn, hoe ze hier staan en wat ze ons kunnen bieden. Daarnaast vind ik de organisatie – zowel voor als achter de schermen – goed verzorgd.’

Reageer op dit artikel