artikel

Fruitig

Horeca

Duvel Moortgat komt met een nieuwe Liefmans-introductie: Liefmans Fruit. Een bier (4,2%) dat wordt gebrouwen op dezelfde basis als Liefmans kriek. Volgens de bierbrouwer is het echter een totaal nieuw product geworden door de versnijding van bier gerijpt op krieken met de natuurlijke vruchtensappen van framboos, bosbes, vlierbes, kriek en aardbei.

Fruitig

Het resultaat is ‘een zacht mousserende en fruitige, zoete, sprankelende en verfrissende drank’ die verkrijgbaar is in 25 cl flessen en op 20 liter vaten. De verwachting is dat Liefmans Fruit vooral goed zal aanslaan bij vrouwelijke gasten.

De bestaande Liefmans Kriek heet voortaan Liefmans Cuvée-Brut en blijft verkrijgbaar in de 37,5 cl fles met papieren wikkel en in 30 liter vaten.

Duvel Moortgat Nederland, Deventer. Tel. (0570) 66 09 60. www.duvel.com.

Reageer op dit artikel