artikel

Ga mee naar het Olympisch Stadion!

Horeca

Het Olympisch Stadion heeft de toekomst. De sport blijft behouden. Het rijksmonument uit 1928 heeft de A-status als atletiekstadion met 22.500 toeschouwersplaatsen. De heldere architectuur, passend in de traditie van Berlage, is gerespecteerd. De Olympische ringen blijven het stadion kenmerken.

Ga mee naar het Olympisch Stadion!

De nieuwe functies werken, recreëren en parkeren maken het monument ook tot een modern en veelzijdig gebouw. Het stadion omvat zo´n 14.500 m2 bedrijfsruimte, waarin naast een fitnesscentrum en verschillende kantoren ook Meeting Plaza Amsterdam is gevestigd.

Meeting Plaza Amsterdam is een vijf-sterren vergader- en congrescentrum waarin de sfeer van het stadion duidelijk terug te vinden. Meeting Plaza beslaat ruim de helft van de vroegere eretribune. Meeting Plaza wil naast haar core business de gast op een speciale manier de sfeer van het Olympisch Stadion laten proeven.

Meeting Plaza maakt deel uit van Meeting Masters:
Meeting Masters is een gespecialiseerde zakelijke dienstverlener op de Nederlandse dagvergadermarkt. Naast de verschillende concepten biedt Meeting Masters ondersteunende diensten met Meeting Masters Conference Management en exploiteert zij bovendien haar eigen productiekeuken: Masterfood.

Nieuwsgierig geworden? Dan is dit dé kans om kennis te maken met het Olympisch Stadion / Meeting Plaza Amsterdam! Graag tot maandag 10 september!

Programma 10 september
13:00 uur Ontvangst gasten met een licht lunchbuffet
14:00 uur Aanvang presentatie. Meeting Plaza Amsterdam, Creating the perfect Setting in het Olympisch Stadion
14:45 uur Power Break
15:45 uur Vervolg Meeting met een rondleiding door het Olympisch Stadion en Meeting Plaza Amsterdam.
17:15 uur Aansluitend een borrel vergezeld van een schitterend uitzicht over de atletiekbaan van het Olympisch Stadion

Reageer op dit artikel