artikel

Haal meer winst uit bruiloften of bedrijfsfeesten

Horeca

Bij bijzondere gelegenheden zoals bruiloften of bedrijfsfeesten is meestal sprake van een vooraf afgesproken arrangement: vaste prijs per menu, per drankje en het maximaal aantal personen. Voer deze gegevens in een kassa in die beschikt over banquetingmogelijkheden. Tijdens het feest registreert het kassasysteem automatisch alle bestelde gerechten en dranken. Gebruiken de gasten minder dan afgesproken, […]

Bij bijzondere gelegenheden zoals bruiloften of bedrijfsfeesten is meestal sprake van een vooraf afgesproken arrangement: vaste prijs per menu, per drankje en het maximaal aantal personen. Voer deze gegevens in een kassa in die beschikt over banquetingmogelijkheden.

Tijdens het feest registreert het kassasysteem automatisch alle bestelde gerechten en dranken. Gebruiken de gasten minder dan afgesproken, dan berekent de kassa de arrangementprijs. Breng extra consumpties in rekening bij meer bestellingen dan afgesproken.

Reageer op dit artikel