artikel

Het Nieuw Nederlandsch Kookboek

Horeca

Het Nieuw Nederlandsch Kookboek

Het Nieuw Nederlandsch Kookboek

96 pagina’s, gebonden, 22 x 25 cm

Prijs : € 21,20

Bestellen>>>

In de wereld van lekker eten en drinken is er duidelijk sprake van een groeiende herwaardering voor locale ingrediënten en seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem. De geïmporteerde buitenlandse keuken, de fusion-keuken en de nouvelle cuisine zijn duidelijk over hun hoogtepunt heen.

Veel topkoks kiezen voor gerechten die passen in het ritme van het seizoen en die gemaakt zijn met de mooiste producten uit de streek. Niet volgens oude receptuur, maar vertaald naar de smaak van nu. Dat is het Nieuwe Nederlandsche koken – met ‘sch’.

De hoogste tijd dus voor het Nieuwe nederlandsche kookboek. Een kookboek voor de groeiende grope enthousiaste keukenprinsen en -prinsessen. Voor mensen die plezier hebben in koken en op zoek zijn naar een volgende uitdaging.

Op verzoek van de Heren van Waarde heeft topkok Paul van Waarden twaalf uitgebalanceerde menu’s ontwikkeld, met elk een voor-, hoofd- en nagerecht. De menu’s zijn geïllustreerd met teksten over de bijzondere rijke culinaire traditie van Nederland.

Reageer op dit artikel