artikel

Horecadebat: Doe mee en ga de discussie aan met Humberto Tan

Horeca

De laatste tijd is de horeca veelvuldig en uitgebreid in het nieuws. Daarom organiseren Deli XL, Barlife en de Horecava een boksring waarin Humberto Tan succesvolle horecaondernemers laat sparren over actuele onderwerpen. U moedigt de debaters niet alleen aan, maar u kunt zich ook mengen in de discussie.

Horecadebat: Doe mee en ga de discussie aan met Humberto Tan

De laatste tijd is de horeca veelvuldig en uitgebreid in het nieuws. Daarom organiseren Deli XL, Barlife en de Horecava een boksring waarin Humberto Tan succesvolle horecaondernemers laat sparren over actuele onderwerpen. U moedigt de debaters niet alleen aan, maar u kunt zich ook mengen in de discussie.

In de boksring wordt gedebateerd de volgende onderwerpen:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kost alleen maar geld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen; een zaak van ondernemers en burgers of gedicteerd door de overheid. MVO is niet toepasbaar binnen de horeca.

Marketing in de horeca alleen leuk en aardig?

Reclame en marketing is leuk en aardig maar de naam en uitstraling van mijn zaak is mijn kostbaarste bezit. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van mijn product.

Is gastvrijheid in Nederland belabberd?

Vrijwel in elk land standaard maar in Nederland altijd punt van discussie. Is het niveau bij ons zo belabberd, heeft het tekort aan personeel er iets mee te maken of is de Nederlander hier gewoon te nuchter voor.

Geinteresseerd?

Kom dan op woensdag 9 januari naar L.A.B., hal 7 (Amstelhal). Aanvang 12.30 uur.

Reageer op dit artikel