artikel

ISS: ‘De Nationale is een prima initiatief!

Horeca

Mariet Kreeftenberg van ISS Catering Services:

ISS: ‘De Nationale is een prima initiatief!

‘Uiteraard is deze dag bij ons bekend. 20 november is het voor alle cateringmedewerkers dé dag dat ze extra in zonnetje worden gezet door werkgever en opdrachtgever. De branche vereniging Veneca heeft dit initiatief ooit van uitzender Tempo-Team overgenomen en het landelijk verder uitgedragen. Omdat ISS Catering Services lid is van de Veneca zijn wij dus mede initiatief nemer van deze feestelijke dag. Via de Veneca en vai de media zijn wij dus uitgebreid op de hoogte gesteld.

ISS Catering Services stuurt op deze dag al haar medewerkers een attentie om ze te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar maar ook omdat het vandaag hun dag is. Even stil staan bij alle mensen die zo gastvrij en dienstverlenend voor ons klaar staan. Eén van onze cateringmedewerkers wordt ook afegvaardigd naar de bijzondere lunch die Veneca op deze dag heeft georganiseerd.

Prima initiatief! Heel goed om eens even stil te staan bij deze groep mensen die vaak in de schaduw van de core business van organisaties iedereen zo goed faciliteren. Waar zouden we zijn zonder hen! Als Veneca lid staat ISS Catering Services natuurlijk achter de huidige opzet. Maar ieder initiatief om deze dag nog origineler of grootser in te vullen is welkom.’

Reageer op dit artikel