artikel

Je moet wel iets nieuws vertellen

Horeca

Piet van der Windt en Ingrid de Jong, respectievelijk sales- en marketingmanager bij Laurentis uit Schipluiden Waarom staan jullie hier op de beurs?‘Redenen genoeg om hier te staan. Relaties beheren en onderhouden, nieuwe contacten opdoen, ons gezicht laten zien en het presenteren van nieuwe producten. Vooral dat laatste vinden we bij Laurentis erg belangrijk. Een […]

Piet van der Windt en Ingrid de Jong, respectievelijk sales- en marketingmanager bij Laurentis uit Schipluiden

Waarom staan jullie hier op de beurs?
‘Redenen genoeg om hier te staan. Relaties beheren en onderhouden, nieuwe contacten opdoen, ons gezicht laten zien en het presenteren van nieuwe producten. Vooral dat laatste vinden we bij Laurentis erg belangrijk. Een beurs als deze, de grote Horecava, is er maar één keer in de twee jaar. Dan moet je ook wel iets nieuws te vertellen hebben. Dat hebben we dan ook. Om te beginnen de ‘koffiemachine van de toekomst’ Sibilla met een ultramodern design. De Egro Vitesse is onze oude machine in een nieuw jasje. Waarbij vooral veel aandacht is besteedt aan gebruiksvriendelijkheid en hygiene. Ook ons porseleinen servies is nieuw en daarnaast lanceren we hier ons Cacaoconcept.’

Wat is jullie indruk van de beurs?
‘Onze stand is drukbezocht. We hebben daardoor nog geen tijd gehad om zelf de beurs te bekijken. Wel valt het ons op dat het minder druk is dan vorige jaren, maar dat de bezoekers van ‘betere’ kwaliteit zijn. Geïnteresseerder. Dit komt waarschijnlijk door het hoge entreebedrag wat een goede drempel oplevert. Mensen – zowel standhouders als bezoekers – lopen hierdoor vakgericht rond. Zodra het kan gaan we zelf ook de beurs over. Door het lezen van Misset Horeca weten we al zo’n beetje wat er te zien is. Maar wie weet komen we nog wat verrassends tegen.’

Overige beursportetten

Standhouders:

Harry Arts van Remia uit Den Dolder

Jessica Oostveen van Lord Chips uit Lomm

André Stadt van Kolibri uit Tilburg

Sico de Moel van L’invité uit Amsterdam

Kruin van Toledo van Farm Frites uit Oudenhoorn

Bob Schouten van Tempo Team uit Hoofddorp

Maries de Jonge van Délifrance uit Ridderkerk

Gwan Ho van De Indische uit Nieuw-Vennep

Allardt Stoffel van Georgia-Pacific uit Cuijck

Cindy Koks van Peeze uit Arnhem

Dominiek Chenault van Hobart Foster uit Woerden

Ruud Clements van Van Hessen uit Ridderkerk

Bezoekers:

Margriet Lakeman uit Barneveld en Marlijn van Essenburg uit Nijkerk studenten aan de opleiding tot horecaondernemer

A. Wokke en H. Wokke, exploitanten van de Europahal in Bergen

Ellen Burgerhout en Anke Hollander, kantinedames bij de Rabobank in IJmuiden

Rudy en Chantal, eigenaren van snackbar Family uit Rotterdam

Robert en Rik, eigenaar en barmedewerker van Gasterij De Eikeboom uit Keijenborg

Frits en Anita, eigenaren van Brasserie Bakkerij Van Toor uit Rhenen

Reageer op dit artikel