artikel

Keramische kookplaat

Horeca

Deze kookplaten gebruiken infraroodstraling om de onderkant van de pan te verwarmen. Dat levert een snelle verwarming op en een hoog rendement. Het voordeel van een glaskeramische kookplaat is dat de kookplaat bijna geen warmtelast in de keuken geeft. Nadeel is dat de keramische plaat makkelijk barst als je er iets puntigs of iets zwaars […]

Deze kookplaten gebruiken infraroodstraling om de onderkant van de pan te verwarmen. Dat levert een snelle verwarming op en een hoog rendement. Het voordeel van een glaskeramische kookplaat is dat de kookplaat bijna geen warmtelast in de keuken geeft. Nadeel is dat de keramische plaat makkelijk barst als je er iets puntigs of iets zwaars op laat vallen.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel