artikel

La Rive in Amsterdam

Horeca

Bij La Rive kookt chef de cuisine Edwin Kats de stukken uit de hemel. De kersverse tweesterrenkok zegt: ‘In de keuken maken we alles zelf. We besteden veel aandacht aan de groentenbereidingen, daar hebben we een eigen filosofie over. Ondanks het scherpe oog voor detail werken we hard aan een wij-gevoel. Dat geldt ook voor […]

La Rive in Amsterdam

Bij La Rive kookt chef de cuisine Edwin Kats de stukken uit de hemel. De kersverse tweesterrenkok zegt: ‘In de keuken maken we alles zelf. We besteden veel aandacht aan de groentenbereidingen, daar hebben we een eigen filosofie over. Ondanks het scherpe oog voor detail werken we hard aan een wij-gevoel. Dat geldt ook voor de bedieningen. De tafelbereidingen in ons restaurant genieten grot bekendheid en de gasten zijn interessant omdat ze van over de hele wereld. Je moet je dus wel in het Engels kunnen redden.’

Reageer op dit artikel