artikel

Laurentis meer dan Koffie

Horeca

Laurentis Seasons is het siropen programma waarmee op een eenvoudige wijze diverse specials samengesteld kunnen worden. Per kwartaal verschijnt de nieuwe special die in het spotlicht wordt gezet middels de tafelkaartjes. De tafelkaartjes worden door onze routeverkopers gratis uitgeleverd. Op een eenvoudige wijze meer marge!

Laurentis meer dan Koffie

Laurentis denkt niet alleen aan degene die de koffie drinkt maar ook aan degene die hem schenkt. Het bedrijf biedt alle service om de koffievoorziening zo zorgeloos mogelijk te maken. Van koffie tot koekje. Van espressomachine tot onderhoud.

Maak kennis met dit unieke totaalconcept. Op deze website kunt u informatie vinden over het merk Laurentis, de producten en de manier van werken.

Reageer op dit artikel