artikel

Maître Frédéric Catering & More, Bergschenhoek

Horeca

Onbekend maakt zeker niet onbemind. Eerlijk is eerlijk, de toch redelijk doorgewinterde jury had nog maar vaag gehoord van deze speler. De eventbureaus blijkbaar niet, want die gaven een ruim aantal keren de naam van deze ietwat kleine partycateraar op. En bedeelden die ook nog eens met mooie cijfers. En wat is klein als je daden groot kunnen zijn.

Maître Frédéric Catering & More, Bergschenhoek

Sinds: 1989
Internet: www.maitrefederic.nl
Directie: Fred Abel en Nico Roos
Omzet: 4 miljoen euro
Bijzonderheden:

Onbekend maakt zeker niet onbemind. Eerlijk is eerlijk, de toch redelijk doorgewinterde jury had nog maar vaag gehoord van deze speler. De eventbureaus blijkbaar niet, want die gaven een ruim aantal keren de naam van deze ietwat kleine partycateraar op. En bedeelden die ook nog eens met mooie cijfers. En wat is klein als je daden groot kunnen zijn.

» Bekijk hier een fotoreportage

De jury was al getuige van een prima feest dat door de locatie, weersomstandigheden, aantal gasten en wensen van opdrachtgever niet het meest makkelijk te organiseren feest was. Verder was de invulling van de offerte zeer verrassend en getuigde het van zeer veel gevoel voor klasse en kwaliteit.

Ook Maître Frédéric maakt in haar uitingen slim gebruik van de finaleplaats. Het briefpapier en de site is voorzien van een stempel ‘Finalist Misset Catering Awards 2008’. En het stempel prijkt ook trots op een doek op de bouwplaats van het nieuwe onderkomen. Samen met het onafscheidelijke logo van champagnebowl met kreeft en champagnefles. Wij zeggen tegen de Maître ‘Salut et bon appetit!”.

Reageer op dit artikel