artikel

Mijn little Italy

Horeca

Mijn little Italy

Mijn little Italy

De Italiaanse keuken staat bij de meeste mensen nog steeds op nummer 1.

Door de fantastische foto’s en verrukkelijke recepten geeft Mijn little Italy de onmiskenbaar Italiaanse levensstijl en sfeer perfect weer.

360 pagina’s, paperback, 210 x 260 cm, geheel in kleur

Prijs : € 24,95

Bestellen>>>

Opwellingen en klassiekers

De Italiaanse keuken blijft een bron van inspiratie. Niet alleen voor koks maar ook voor kookboekenschrijvers. De in Parijs wonende culinair journalist Laura Zavan heeft haar receptideeën vastgelegd in Mijn little Italy. Zoals ze in haar voorwoord treffend formuleert, gaat het om ‘opwellingen en klassiekers’. Niet alleen de klassieke carpaccio is terug te vinden, maar ook een variant met artisjokken. Naast de klassieke tiramisu is er ook een met bosvruchten opgenomen in Mijn little Italy. De fotografie is warm, sfeervol en met veel aandacht voor het product. De rijke keuken van Italië komt prima tot uiting in Mijn little Italy. De passie van Zavan komt prima tot uiting en dat was precies haar bedoeling. Voor Italië-fans het aanschaffen waard!

(Recensie MissetHoreca 21 d.d. 24-7-2007)

Reageer op dit artikel