artikel

Misset Horeca 20

Horeca

Misset Horeca 20

Misset Horeca 20

Kopstuk Peter Lute

Peter Lute opende acht jaar geleden een baanbrekend restaurantconcept. Sindsdien rinkelde zijn telefoon onophoudelijk. Het een na het andere lucratieve bouwproject werd hem aangeboden. ‘Ik dacht bah, als dit succes is.’

Uitgewoond café zelf opgeknapt

Ronald van Kampen en Martine Peletier toverden een uitgeleefd, oud pand in Deventer helemaal zelf om tot Bar Bistro Anthony’s. Van het strippen van muren tot het uitzoeken van lampenkappen. Ze deden daar bijna vijf maanden over.

De Balans, aflevering 7

Ruim €1,2 miljoen bedraagt de omzet van het eerste volledige jaar van De Lindenhof in Soest. Bijna twee keer zoveel als de eigenaren hadden verwacht. Het in de hand houden van de personeelkosten is onder controle.

Natuur als leerschool

Toegankelijk, betaalbaar en verrassend koken is de usp van Jonathan Karpathios, chef en eigenaar van Vork & Mes in Hoofddorp. Voor hem hoeft koken op niveau niet meer. Hij kiest zijn producten bewust en werkt vooral met groenten.

Reageer op dit artikel