artikel

Mobiele Horecatraining

Horeca

Kiezen we voor een nieuwe trend, of houden we vast aan klassiek? Waarop moet je letten als je start met een totaal nieuw concept? En als je kiest voor een traditioneel bedrijf, hoe houd je dat dan fris en aantrekkelijk voor nieuwe klanten? Een tweedaagse training, verzorgd door Misset Horeca en Lenting en Partners, bestaande uit een educatieve busreis langs succesvolle trendy en traditionele horecabedrijven in Amsterdam en omgeving, kan antwoorden opleveren op deze belangrijke vragen.
Meld u nu aan…

Mobiele Horecatraining

Tweedaagse tour
Een tweedaagse training, bestaande uit een educatieve busreis langs succesvolle trendy en traditionele horecabedrijven in Amsterdam en omgeving, kan antwoorden opleveren op deze belangrijke vragen. De eerste dag bezoeken we bedrijven in de hoofdstad. De tweede dag besteden we aan succesvolle en optimistische ondernemers buiten Amsterdam. We kijken achter de schermen en horen de verhalen achter het succes.

Programma
Startpunt is horecagroothandel Hanos, gelegen aan de ringweg van Amsterdam. Het eerste horecabedrijf dat we bezoeken is restaurant De Kas van chef Gert-Jan Hageman. Het restaurant geldt als een moderne klassieker en onderscheidt zich door zijn prachtige ligging en unieke thema: verse groenten en kruiden uit eigen restaurant. Hier wordt de lunch gebruikt.

Na de lunch reist de bus naar café-restaurant Werck aan de Prinsengracht, aan de rand van de Jordaan. Dit nieuwe concept (augustus 2004) van Gert Bos onderscheidt zich door een stijlvol interieur, groot terras en open keuken.

Hierna nemen we een kijkje in café ’t Arendsnest aan de Herengracht, een klein café en proeflokaal dat gespecialiseerd is in Nederlandse bieren en gedistilleerde dranken. Eigenaar Peter van den Arend won onlangs de prijs ‘meest markante ondernemer 2005 van Amsterdam’. Het volgende concept dat we bezoeken, wordt ook gerekend tot de moderne klassiekers van de hoofdstad: Vak Zuid, gehuisvest in het schitterend gerenoveerd Olympisch stadion. We krijgen een uitleg over de filosofie en werkwijze.

Ook café Anno 1890 van de bekende kastelein Joop Bohlmeijer staat op het programma. De lijstaanvoerder van de Café Top-100 van 2003/2004 heeft zijn zaak vorig jaar uitgebreid en geeft uitleg over de kansen en bedreigingen van zijn drukbeklante bruine café.We overnachten bij hotel Arena. Eigenaar Paul Hermanides is tevens voorzitter van de KHN- afdeling Amsterdam. Hij vertelt over het zakelijke succes van zijn bedrijven hotel Arena en club Odeon.

De tweede dag vertrekken we vanuit hotel Arena per bus naar Heemskerk, waar grand café Van Ruysdael van Lex Rietveld en Sandy Kraakman is gevestigd. Door actief en alert te ondernemen, is het zelfstandige bedrijf zeer succesvol. De twee laatste restaurantconcepten die we bezoeken, zijn gelegen in het kunstenaarsdorp Bergen. Topondernemer Paul de Wit ontvangt ons in Fabels, zijn eerste bedrijf in Bergen. Onlangs heeft hij zijn tweede zaak Wonders geopend. De Wit vertelt open over alle aspecten van het ondernemerschap.

Voor wie?
De Mobiele Horecatraining is bedoeld voor kritische ondernemers, managers en bedrijfsleiders die nieuwe ideeën willen opdoen en hun blik willen verruimen. Ook voor startende ondernemers kan de tweedaagse tour waardevolle informatie opleveren.

Korting voor abonnees
Abonnees van Misset Horeca betalen geen €514,- maar €479,- per persoon. De prijs is exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunches, diner, overnachting, ontbijt en vervoer. Wanneer van één bedrijf twee personen deelnemen, krijgt de tweede persoon 15 procent korting (mits gebruik gemaakt wordt van een tweepersoons hotelkamer).

Reageer snel!
De bus biedt plaats aan maximaal 24 deelnemers. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding. Meld u aan via info@lentingenpartners.nl.
Meer inlichtingen: Bel of e-mail Lenting & Partners, telefoonnummer (024) 360 30 60, www.lentingenpartners.nl

Reageer op dit artikel