artikel

Oproep: Bijzondere Valentijnsverhalen

Horeca

Dim de verlichting, schenk iets lekkers in en zet een cd van Barry White op: over drie weken is het Valentijnsdag. De redactie van Misset Horeca bruist nu al van de romantiek. We zijn op zoek naar mooie, spannende en bizarre Valentijnsverhalen. Heeft u als hotelier op 14 februari wel eens een gast over de […]

Dim de verlichting, schenk iets lekkers in en zet een cd van Barry White op: over drie weken is het Valentijnsdag. De redactie van Misset Horeca bruist nu al van de romantiek. We zijn op zoek naar mooie, spannende en bizarre Valentijnsverhalen.

Heeft u als hotelier op 14 februari wel eens een gast over de vloer gehad die een bad vol champagne bestelde? Of wie weet moest u duizend rozen laten aanrukken voor een verliefd stel dat bij u zat te eten? Of misschien herinnert u zich die barmedewerker die een collega op Valentijnsdag op bijzondere wijze het hof probeerde te maken? Vast wel.

Laat het ons weten als u een leuk of bijzonder Valentijnsverhaal in de aanbieding heeft. Stuur een mailtje naar de redactie van Misset Horeca, en vertel in maximaal 200 woorden over uw ervaringen, met uw gasten of uw personeel. Bellen kan ook: 0314-349458. De beste verhalen publiceren we op vrijdag 13 februari, de dag voor Valentijnsdag.

Dim de verlichting, schenk iets lekkers in en zet een cd van Barry White op: over drie weken is het Valentijnsdag. De redactie van Misset Horeca bruist nu al van de romantiek. We zijn op zoek naar mooie, spannende en bizarre Valentijnsverhalen.

Heeft u als hotelier op 14 februari wel eens een gast over de vloer gehad die een bad vol champagne bestelde? Of wie weet moest u duizend rozen laten aanrukken voor een verliefd stel dat bij u zat te eten? Of misschien herinnert u zich die barmedewerker die een collega op Valentijnsdag op bijzondere wijze het hof probeerde te maken? Vast wel.

Laat het ons weten als u een leuk of bijzonder Valentijnsverhaal in de aanbieding heeft. Stuur een mailtje naar de redactie van Misset Horeca, en vertel in maximaal 200 woorden over uw ervaringen, met uw gasten of uw personeel. Bellen kan ook: 0314-349458. De beste verhalen publiceren we op vrijdag 13 februari, de dag voor Valentijnsdag.

Reageer op dit artikel