artikel

Robert Level een echte tweede man

Horeca

Robert Level (33) zit al vijftien jaar in het vak en daarvan het grootste gedeelte aan de zijde van Hans van Wolde: ‘We kunnen het nu eenmaal erg goed met elkaar vinden. Gaan ook samen op vakantie. Gewoon omdat we toevallig ook de grootste vrienden zijn. Ik ben niet zo’n op-de-voorgrond-treder als Hans. Daar kan […]

Robert Level (33) zit al vijftien jaar in het vak en daarvan het grootste gedeelte aan de zijde van Hans van Wolde: ‘We kunnen het nu eenmaal erg goed met elkaar vinden. Gaan ook samen op vakantie. Gewoon omdat we toevallig ook de grootste vrienden zijn. Ik ben niet zo’n op-de-voorgrond-treder als Hans. Daar kan ik mee leven. Stel je voor dat ik ook het restaurant in ga. Dat werkt toch niet.
Sinds het boek (zomer 2002) en de tweede ster zijn we nog meer op details gaan letten en hebben we de technieken verfijnd. Er is meer eigen kookstijl, meer rust. Niks acht dingen op het bord, maar wel een product met verschillende bereidingen presenteren.’

Reageer op dit artikel