artikel

Salade

Horeca

Salade

Salade

Het nieuwe hoofdgerecht

160 pagina’s, gebonden, 21 x 27 cm, geheel in kleur

Prijs : € 22,50

Bestellen>>>

Luchtige lijst

Maaltijdsalades zijn in opkomst. Ook de gerenommeerde chef-kok Peter Gordon merkte in zijn restaurants dat mensen steeds vaker kozen voor een salade als hoofdgerecht. Thaise rundvleessalade, Eend met sinaasappel, walnoten en een soya-dressing, Zoete aardappel met ricotta, spinazie en kappertjes en talloze andere gerechten. Bij elk recept staat een korte inleiding met leuke weetjes en tips in frisse schrijfstijl. Het boek is ingedeeld in hoofdingrediënten, zoals kaas, groente, vis & schelpdieren en vlees. Zo kan gemakkelijk worden gezocht op persoonlijke voorkeur of die van gasten. Verrassend zijn ook de tips voor variaties op croutons en de saladedesserts. De recepten in Salade komen regelrecht van Gordon’s voortreffelijke menukaart en keukentafel. Zijn uitgangspunt is dat een maaltijdsalade net zo bijzonder moet zijn als ieder ander hoofdgerecht en dat is te zien: de kleuren en smaken springen van de pagina’s!

(Kijk voor de recentie in MissetHoreca 40 d.d. 06-10-2006)

Reageer op dit artikel