artikel

Salade van gegrilde coquilles

Horeca

Ingrediënten
180 g gemengde salade en kruiden
0,5 dl Franse dressing
12 coquilles
16 gedroogde tomatenpartjes
0,5 dl castric
70 g boter
100 g gerookte paling
peper en zout

Bereiding
Maak de coquilles schoon, was ze en dep ze droog. Maak de gemengde sla (eikenbladsla, frisé, roquette, lollo rosso, dragon en peterselie) aan met de dressing en schik de sla midden op een groot bord. Verdeel de gedroogde tomaat erop.

Verwarm voor de saus de castric en klop de koude boter erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Roer zorgvuldig gefileerde paling er voorzichtig door en houd dit op een lauwwarme plaats warm. De saus mag niet meer koken. Grilleer de coquilles (ze mogen niet helemaal gaar zijn) en verdeel ze over de salade. Lepel er tenslotte iets van de saus omheen.
Terug naar receptenoverzicht…

Reageer op dit artikel