artikel

Super Wijn 2007

Horeca

Super Wijn 2007

Super Wijn 2007

In de 2007-editie van Superwijn selecteert de sommelier van de Jamie’s Fifteen-restaurants weer de beste wijnen voor elke gelegenheid, zonder overbodige poespas of moeilijk jargon. Jij wilt immers gewoon snel dat perfecte wijntje scannen!

192 pagina’s, paperback, 13 x 14 cm.

Prijs : € 12,50

Bestellen>>>

Nee, voor droge en dorre achtergrondinformatie moet je niet bij Matt Skinner zijn. En gelukkig, ook de mooie symbolen en ingewikkelde detailkaarten ontbreken. Lees liever over Matts eigen Juice Award of verlies je in zijn persoonlijke en vaak amusante wijnverhalen. Maar de hoofdmoot, dát zijn toch de wijnen zelf. De feestelijke wijnen, de grootse wijnen, de voor-de-buiswijnen, de voordeelwijnen…

Ben jij zo iemand die het liefst voor veilig gaat? Voor dat wijntje dat er altijd wel mee doorkan? Soms heb je een duwtje nodig om wat meer lef en smaak te tonen. Laat Superwijn 2007 jouw duwtje zijn, de snelle scan van de perfecte wijn voor jouw speciale gelegenheid. Dankzij Matt Skinner hoef je niet langer een halve vinoloog te worden om een ‘doordachte’ keus te maken. En de gids is zo mini dat je ‘m zowat in je achterzak kunt meenemen naar de supermarkt. Lekker makkelijk, lekker snel!

Recensie MissetHorecaCafé 11 d.d. 16-3-2007:

Wijn met soul

Gepraat over een ‘mooie afdronk’ en een ‘fijne neus’ is aan de meeste bierdrinkers niet besteed. Iemand die heel helder en op amusante wijze over wijn schrijft, is Matt Skinner. De voormalige (Australische)sommelier van Fifteen in Londen heeft het boekje Super Wijn 2007 geschreven. De 100 mooiste wijnen voor elke gelegenheid. Wijnen met ‘soul’ zoals hij zelf zegt, die lekker in de mond liggen. Een breed scala aan wijnen komt op overzichtelijke wijze aan bod.

Reageer op dit artikel