artikel

Tafel van karton

Horeca

Handig als er snel extra ruimte op het terras nodig is: de Twisttable. Een van karton gemaakte statafel voor horeca, catering en evenementen.

Tafel van karton

Begrippen als duurzaamheid, eenvoud in transport, opslag en gebruik, gaan voor deze tafel op. Evenals de mogelijkheid voor (horeca)bedrijven om hem naar eigen inzicht te personaliseren of op te leuken. De niet-alledaagse statafel is gemaakt van vouwkarton met een inwandige structuur, waardoor hij stevig is.

Hij is opgebouwd uit twee ‘piramides’. In elkaar gedraaid (de twist) zorgen ze voor stevigheid, zodat de mensen er gewoon op kunnen leunen. Extra stabiliteit wordt verkregen door de bijgeleverde gealuminiseerde sluitzak met 5 liter water te vullen en in het binnenste van de Twisttable op te bergen. Opgevouwen weegt hij bijna niets. Importeur Axel Kok: ,,De ervaring leert de Twisttable 20 à 25 keer in de buitenlucht te gebruiken is, bij normaal gebruik. Als er een glas bier of fris overheen valt, is niet erg. Maar je moet hem natuurlijk niet in de stromende regen laten staan.’’

Prijsindicatie: de witte versie kost €27,-, de zwarte €29,95 exclusief btw en bij afname van 30 stuks. Bij afname van minder exemplaren is de prijs hoger. Staffel vanaf 100 stuks.

www.twisttable.nl

Reageer op dit artikel