artikel

Thai Passion

Horeca

Een bedje van gepofte pandan-rijst met hierop geblancheerde gemberflinters in siroop. Omhuld met cocosroom en verse passie-vruchten-coulis. Hierop 4 bollen ijs: chocolade, vanille, cocos, passie-vruchten. Rozet slagroom met sereh-saus (van verse citroengras). Hierop een soezenhart en blaadjes verse koriander. Verder afgewerkt met een luxe gebakken decoratie. Thai Passion bevat de smaken die de thaise keuken […]

Thai Passion

Een bedje van gepofte pandan-rijst met hierop geblancheerde gemberflinters in siroop. Omhuld met cocosroom en verse passie-vruchten-coulis. Hierop 4 bollen ijs: chocolade, vanille, cocos, passie-vruchten. Rozet slagroom met sereh-saus (van verse citroengras). Hierop een soezenhart en blaadjes verse koriander. Verder afgewerkt met een luxe gebakken decoratie. Thai Passion bevat de smaken die de thaise keuken zo uniek en verfijnd maken.

Kostprijs:€ 2.62

Vraagprijs:€ 7.25

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.

Reageer op dit artikel