artikel

Verantwoord

Horeca

Een open vuur doet het altijd goed om de sfeer op het terras, in de serre of de tuin nog warmer en gezelliger te maken.

Verantwoord

Homint levert daarvoor de Table Lounge. Deze heeft een afmeting van 32 x 32 cm en brandt op bio-ethanol dat een schone verbranding met zich meebrengt. Er komen geen vonken, geen rook, geen as en geen schadelijke gassen vrij. Een verantwoorde, milieu- en gebruiksvriendelijke brandstof, aldus de meubeltak van Hakvoort Professional.

De Table Lounge is vervaardigd van matzwart gepoedercoat plaatstaal en is direct uit voorraad leverbaar. Hij wordt geleverd inclusief alle toebehoren, zoals witte natuurstenen, hittebestendige glasplaten, keramische houtblokken en dennenappel, een deksel voor het doven van de brander en uiteraard een gebruiksaanwijzing.

www.homint.nl

Reageer op dit artikel