artikel

Wij pakken stevig uit op de Horecava

Horeca

Van maandag 5 tot en met donderdag 8 januari vindt u Misset Horeca, Horeca Journal, Snackkoerier, Catering Magazine en Zibb.nl/horeca op de Horecava 2004 in de Parkhal (standnummer 08.222) van de RAI in Amsterdam. Kom bij ons langs er profiteer van onze speciale beursaanbiedingen. Vul het onderstaand formulier in en maak kans op schitterende prijzen!Het […]

Van maandag 5 tot en met donderdag 8 januari vindt u Misset Horeca, Horeca Journal, Snackkoerier, Catering Magazine en Zibb.nl/horeca op de Horecava 2004 in de Parkhal (standnummer 08.222) van de RAI in Amsterdam. Kom bij ons langs er profiteer van onze speciale beursaanbiedingen.

Vul het onderstaand formulier in en maak kans op schitterende prijzen!
Het enige wat u moet doen is het formulier onder aan deze pagina in te vullen. Of neem de actiekaart die u bij onze vakbladen ontvangt mee naar onze stand. Na het invullen van dit formulier of het inleveren van de kaart op onze stand, maakt u kans op leuke prijzen. Na de beurs vindt de trekking plaats en ontvangt u via e-mail het bericht of u in de prijzen bent gevallen.

Dit kunt u winnen
– Een krachtig koffiezetapparaat en een fraaie koppencarousel (Hakvoort Horeca);
– Een helikoptervlucht voor twee personen (Van Hessen bv);
– Een horecaparasol ter waarde van € 750,- (Vedamco Service bv);
– Een waterkoeler (Aqua System).

Fantastisch welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees
Daarnaast geven we nieuwe abonnees een fantastisch welkomstgeschenk. Word daarom nu abonnee en ontvang gratis het Caffiato Iced pakket ter waarde van €100,-, bestaande uit: Caffiato Iced product, zes glazen, rietjes, tafelkaartjes en een kortingsbon van € 40,- voor een blender. Daarnaast maakt u tijdens de beurs kans op één van de 25 beschikbaar gestelde blenders.

Horecava beursaanbieding met 50 procent korting!
50 nummers Misset Horeca voor € 85,- i.p.v. € 169,90
9 nummers Horeca Journal voor € 35,- i.p.v. € 70,-
25 nummers Snackkoerier voor € 52,- i.p.v. € 104,-
11 nummers Catering Magazine voor € 59,- i.p.v. € 116,50
(genoemde bedragen zijn exclusief BTW)

Kortom, begin 2004 goed en vul vandaag nog het onderstaande formulier in. Dan maakt u kans op prachtige prijzen.

Beursactie
Ik maak kans op mooie prijzen en vul nu het formulier in.

Naam bedrijf: *
Type bedrijf: *
Contactpersoon: *
Functie: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
E-mail: *

Bovendien neem ik nu een abonnement en profiteer daarmee optimaal van de beursactie.
Titel:
* verplicht veld

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information b.v., t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.

Reed Business Information bv op de Horecava

Bezoek de stand van Misset Horeca, Horeca Journal, Snackkoerier, Catering Magazine en Zibb.nl/horeca en profiteer van leuke aanbiedingen. U vindt de stand van Reed Business Information bv in het midden van de Parkhal. Standnummer 08.222.

Reageer op dit artikel