artikel

Hakvoort Horeca

Horeca

Hakvoort Horeca is ruim veertig jaar een begrip in de horeca en staat alom bekend als een zeer gerenommeerd leverancier van horeca-apparatuur en grootkeukentechniek. Door haar landelijke dekking (zes vestigingen verspreid over Nederland) is Hakvoort Horeca in staat om snel en accuraat grootkeuken apparatuur te leveren en/of complete projecten te begeleiden en te installeren. Aangezien al onze vestigingen de beschikking hebben over eigen servicemonteurs zijn wij in staat om op zeer korte termijn, veelal binnen een dag service te verlenen. Bovendien zijn wij 24 uur per dag (het hele jaar door) bereikbaar.

Het assortiment van Hakvoort Horeca kenmerkt zich door het zeer gevarieerde aanbod. Eén merk heeft hierin een prominente plaats ingenomen en dat is Zanussi professional. Deze line-up kenmerkt zich door haar enorme gebruiksgemak, de robuuste uitstraling en de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Hakvoort Horeca maakt zich als importeur voor Nederland sterk door met dit professionele Italiaanse topmerk constructief mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe grootkeukenapparatuur en het verder verfijnen van reeds bestaande technieken. Een voorbeeld hiervan is de gepatenteerde flower-flame brander, zoals die momenteel wordt toegepast op de N700 modulaire kooklijn. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw adviseur van de Hakvoort Horeca vestiging bij u in de buurt of een bezoek brengen aan onze website www.hakpro.nl

Reageer op dit artikel