artikel

Dagprogramma Horecava 2013

Horeca

Horecava 2013 staat weer boordevol wedstrijden, masterclasses, workshops, presentaties en discussies. Bekijk hier het complete dagprogramma van maandag 7 januari tot en met 10 januari van de Horecava 2013.

Dagprogramma Horecava 2013

Maandag 7 januari

Alleen toegankelijk voor genodigden en pers
09.30 – 11.00 uur Opening Horecava 2013 i.s.m. KHN
met o.a. trendwatcher Adjiedj Bakas en de uitreiking van de Horecava
Innovation Award 2013
Locatie Xpertplaza (Randstadhal).

INNOVEER!
12.00 – 12.45 uur
Wereldtrends Een lezing over hospitality-, food- en lifestyletrends, door Vincent van Dijk van HBMEO. Vincent is bekend van het boek Amsterdam Slaapt, waarvoor hij een jaar lang elke nacht in een ander hotel heeft geslapen.
13.15 – 14.00 uur
Succes door Bewust Ondernemen Martine Zuil, hoofdredacteur Misset Horeca, in gesprek met conceptontwikkelaar Reoewein Niesten van Conceptional BV en Edwin Westgeest van Amsterdam Airport Schiphol over de ontwikkeling van horeca op Schiphol.
14.00 – 14.30 uur
Trending Topics in Duurzame Voedselproductie door Urgenda
Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken in samenwerking met bedrijven en overheden, en is o.a. de organisatie achter de dag van de Duurzaamheid. In een pakkende sessie geven zij inspiratie om duurzaamheid in de keuken te integreren.
14.30 – 15.15 uur
Gemak: groeiparel in de Foodservice industrie Een toelichting op succesvolle formules en de groeikansen in dit opkomende segment, door FSIN (FoodService Instituut Nederland).
15.45 – 16.30 uur
Masterclass generatie Y Hoe kan de (social) media gebruikt worden om generatie Y te verbinden aan en te betrekken bij de ontwikkeling van horecaconcepten, door Deniz Alpay van Mother Music.

NACHTLEVEN
11.00 – 18.00 uur
NACHTLEVEN-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit het nachtleven, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema. 14.00 – 14.30 uur Workshop cocktails met kruiden. Maak onder begeleiding van de Showshakers een heerlijke cocktail met de pure smaak van verse kruiden.
15.30 – 16.00 uur
Seminar de cocktail kruidentuin
Een seminar over verse kruiden verwerkt in cocktails.
17.00 – 17.30 uur
De Showshakers cocktail show
Individueel en synchroon laten de Showshakers op een vakkundige manier
zien hoe een cocktail bereid kan worden.

PUUR
11.00 – 18.00 uur
PUUR-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de duurzame voedselketen en -productie, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
12.00 – 13.30 uur
Tasting met duurzame producten Onder leiding van Bianca Roemaat van Misset Horeca worden verschillende producten en gerechten met een duurzaam karakter geproefd en besproken.
14.00 – 14.30 uur
Trending Topics in Duurzame Voedselproductie door Urgenda
Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken in samenwerking met bedrijven en overheden, en is o.a. de organisatie achter de dag van de Duurzaamheid. In een pakkende sessie geven zij inspiratie om duurzaamheid in de keuken te integreren.

HOTEL
11.00 – 18.00 uur
HOTEL-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de hotellerie door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.

TERRAS
11.00 – 18.00 uur
TERRAS-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de buitenhoreca, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
11.00 -18.00 uur
Persoonlijke kunst in uw horecabedrijf Adrie Spierburg schildert real time de mooiste schilderijen. 75% van de opbrengst wordt aan het Emma Kinderziekenhuis gedoneerd.

Dinsdag 8 januari
INNOVEER!
12.00 – 12.45 uur
Wereldtrends Presentatie van trends uit de wereld van warme dranken, vergezeld van mooie beeldverslagen, door Jeroen Veldkamp van CoffeeLab. 13.15 – 14.00 uur Succes door Bewust Ondernemen Martine Zuil, hoofdredacteur Misset Horeca, in gesprek met onder meer ondernemers van Vapiano over de voor- en nadelen van de verschillende vormen van franchisen.
14.00 – 14.30 uur
Trending Topics in Duurzame Voedselproductie door Urgenda
Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken in samenwerking met bedrijven en overheden en is o.a. de organisatie achter de dag van de Duurzaamheid. In een pakkende sessie geven zij inspiratie om duurzaamheid in de keuken te integreren.
14.30 – 15.15 uur
Gemak: groeiparel in Foodservice Een toelichting op succesvolle formules en de groeikansen in dit opkomende segment, door FSIN (FoodService Instituut Nederland).
15.45 – 16.30 uur

Masterclass generatie Y Hoe kan de (social) media gebruikt worden om generatie Y te verbinden aan en te betrekken bij de ontwikkeling van horecaconcepten, door Insite Consulting.

NACHTLEVEN
11.00 – 18.00 uur
NACHTLEVEN-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit het nachtleven, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
14.00 – 14.30 uur
Workshop cocktails met kruiden
Maak onder begeleiding van de Showshakers een heerlijke cocktail met de
pure smaak van verse kruiden.
15.30 – 16.00 uur
Seminar de cocktail kruidentuin
Een seminar over verse kruiden verwerkt in cocktails.
17.00 – 17.30 uur
De Showshakers cocktail show
Individueel en synchroon laten de Showshakers op een vakkundige manier
zien hoe een cocktail bereid kan worden.

PUUR
11.00 – 18.00 uur
PUUR-bioscoop: Visuele tour door trends Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de duurzame voedselketen en -productie, door middel van een visuele tour van inspirerende en vermakelijke internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
12.00 – 13.30 uur
Tasting met duurzame producten Onder leiding van Bianca Roemaat van Misset Horeca worden verschillende producten en gerechten met een duurzaam karakter geproefd en besproken.
14.00 – 14.30 uur
Trending Topics in Duurzame Voedselproductie door Urgenda
Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken in samenwerking met bedrijven en overheden, en is o.a. de organisatie achter de dag van de Duurzaamheid. In een pakkende sessie geven zij inspiratie om duurzaamheid in de keuken te integreren.

HOTEL
11.00 – 18.00 uur
HOTEL-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de hotellerie door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.

TERRAS
11.00 – 18.00 uur
TERRAS-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de buitenhoreca, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
11.00 -18.00 uur
Persoonlijke kunst in uw horecabedrijf Adrie Spierburg schildert real time de mooiste schilderijen. 75% van de opbrengst wordt aan het Emma Kinderziekenhuis gedoneerd.

Woensdag 9 januari
INNOVEER!
12.00 – 12.45 uur
Wereldtrends Een presentatie over de duurzame trends en ontwikkelingen in de hotellerie, door Hans Meyer van HotelsAhead.
13.15 – 14.00 uur
Succes door Bewust Ondernemen Martine Zuil, hoofdredacteur Misset Horeca, in gesprek met de drijvende krachten achter de succesvolle formules Bagels & Beans en CoffeeCompany.
14.30 – 15.15 uur
Masterclass generatie Y Hoe kan de (social) media gebruikt worden om generatie Y te verbinden aan en te betrekken bij ontwikkeling van horecaconcepten, door Deniz Alpay van Mother Music.
15.45 – 16.30 uur
Masterclass crowdsourcing Over succesvolle initiatieven in de foodservice-industrie welke door de inzet van crowdsourcing tot stand zijn gekomen. Met onder meer de initiatiefnemers van Amsterdam Light Festival en Freaky Fruits.

NACHTLEVEN
11.00 – 18.00 uur
NACHTLEVEN-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit het nachtleven, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
13.00 – 16.00 uur
NK Flairbartending De finale van het Nederlands kampioenschap voor professionals, i.s.m. ShowshakersPUUR
11.00 – 18.00 uur
PUUR-biosco0p Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de duurzame voedselketen en -productie, door middel van een visuele tour van inspirerende en vermakelijke internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
14.00 – 14.30 uur
Trending Topics in Duurzame Voedselproductie door Urgenda
Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken in samenwerking met bedrijven en overheden, en is o.a. de organisatie achter de dag van de Duurzaamheid. In een pakkende sessie geven zij inspiratie om duurzaamheid in de keuken te integreren.

HOTEL
11.00 – 18.00 uur
HOTEL-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de hotellerie door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.

TERRAS
11.00 – 18.00 uur
TERRAS-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de buitenhoreca, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
11.00 – 18.00 uur
Persoonlijke kunst in uw horecabedrijf Adrie Spierburg schildert real time de mooiste schilderijen. 75% van de opbrengst wordt aan het Emma Kinderziekenhuis gedoneerd.

Donderdag 10 januari
INNOVEER!
12.00 – 12.45 uur
Wereldtrends Een seminar, in combinatie met proeven, over de verschillen tussen biologische en niet biologische producten, door Joris Lohman van Youth Food Movement.
13.00 – 14.00 uur
Eerlijke voedselproductie in Nederland Een studentendebat waarbij de voedselproductie in Nederland aan de kaak wordt gesteld, i.s.m. Youth Food Movement
14.30 – 15.15 uur
Speeddaten Werkgevers in de foodservice-industrie kunnen in contact komen met talentvolle jongeren, i.s.m. HotelloTop
15.45 – 16.30 uur
Uitreiking EMCup Bekendmaking van de winnaars van de wedstrijd Europese Hotelmanagementscholen, i.s.m. HotelloTop

NACHTLEVEN
11.00 – 18.00 uur
NACHTLEVEN-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit het nachtleven, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
13.00 – 16.00 uur
NK Flairbartending De finale van het Nederlands kampioenschap voor amateurs, i.s.m. Showshakers

PUUR
11.00 – 18.00 uur
PUUR-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de duurzame voedselketen en -productie, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
14.00 – 14.30 uur
Trending Topics in Duurzame Voedselproductie door Urgenda
Urgenda is de actie-organisatie die Nederland sneller duurzaam wil maken in samenwerking met bedrijven en overheden, en is o.a. de organisatie achter de dag van de Duurzaamheid. In een pakkende sessie geven zij inspiratie om duurzaamheid in de keuken te integreren.

HOTEL
11.00 – 18.00 uur
HOTEL-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de hotellerie, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.

TERRAS
11.00 – 18.00 uur
TERRAS-bioscoop Een doorlopende vertoning van wereldwijde trends uit de buitenhoreca, door middel van een visuele tour van inspirerende internetfilmpjes, in samenwerking met Food Inspiration en Upload Cinema.
11.00 – 18.00 uur
Persoonlijke kunst in uw horecabedrijf Adrie Spierburg schildert real time de mooiste schilderijen. 75% van de opbrengst wordt aan het Emma Kinderziekenhuis gedoneerd.

Reageer op dit artikel