artikel

KHN pakt bewust gastvrij uit tijdens Horecava 2013

Horeca

Ook dit jaar verwelkomt KHN Horecavabeursbezoekers met een compleet programma. Horecava 2013 staat in het teken van Bewust Ondernemen. Het thema van KHN tijdens de Horecava 2013 sluit daar naadloos op aan: Bewust Gastvrij. Horeca-ondernemers werken hard om de gast te verleiden met nieuwe concepten en brengen vernieuwing waar dat kan. KHN heeft met haar thema invulling gegeven aan een verdieping van het Horecava-thema.

KHN pakt bewust gastvrij uit tijdens Horecava 2013

Bewust Gastvrij

Van wetenschappelijk onderzoek dat bij het openingsprogramma wordt gepresenteerd en kennisdeling in de KHN-ledenlounge tot bewuster laten zien wat vakmanschap betekent voor gasten. Ondernemen in de horeca en rendement verbeteren betekent bewust omgaan met KHN-ledenvoordelen en ervaren wat partners van KHN bieden. Communiceren over de thema’s die gasten interessant vinden of waar de horeca de gast bewust van wil maken. Nieuwe ideeën en inspiratie opsnuiven op het gebied van innovaties, trends en ontwikkelingen in de horecabranche, dat is Horecava 2013. Denk daarbij bijvoorbeeld aan veiligheid, waar ondernemers bewust bij stilstaan. KHN ontwikkelde een app ‘Veilige Horeca’, waarmee de ondernemer zich bewust is van de veiligheidsrisico’s en deze direct kan aanpakken.

KHN-evenementen
Tijdens de beursweek worden tal van activiteiten door KHN georganiseerd. De traditionele KHN Nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari vindt plaats op het XpertPlaza op de beursvloer. Aansluitend kan men aanwezig zijn bij KHN Markant meets Palazzo. Naast een spectaculair en culinair hoogstaand entertainment-programma vindt hier ook de halve finale van de Meest Markante Horecaondernemer 2013-2014 plaats. Op dinsdag 8 januari wordt tijdens het feestelijke KHN Gala in Hotel Okura de landelijke winnaar bekend gemaakt.

KHN biedt leden meer
Voor leden worden 2 dagen thematische KHN on tour’s (per boot) georganiseerd langs inspirerende Amsterdamse horecabedrijven. Alle KHN-leden die de Horecava bezoeken of deelnemen aan de KHN-activiteiten worden ontvangen in de exclusief voor leden bereikbare KHN Ledenlounge. Dit jaar biedt de KHN Ledenlounge op dinsdag een ontbijtsessie met de First Partners (FIP´s) en op woensdag een ontbijtsessie met Young Entrepreneurs (YEP’s). Voor de woensdagavond is een aantal bijzondere KHN Citytrip-arrangementen samengesteld, waarbij een bezoek aan theater of musical kan worden gecombineerd met een bezoek aan de Amsterdamse horeca.

KHN Gala
Eén van de hoogtepunten van deze Horecava-week is het KHN Gala, hét netwerkevent van de horeca met een bijzondere verkiezing. Het Hotel Okura vormt wederom het decor en podium voor deze feestelijke avond. De voorzitter van de Meest Markant-jury, de heer Loek Hermans, Lid van de Eerste Kamer en ook voorzitter van de Raad van Advies KHN, zal dan de landelijke winnaar bekend maken van de Meest Markante Horecaondernemer 2013-2014.

Unieke aanbieding voor KHN leden
Door de evenementen te koppelen aan de grootste horecabeurs van Nederland wordt een divers en aantrekkelijk programma voor de leden geboden. Dit jaar is het Doubletree Hilton Hotel het KHN Beurshotel om te overnachten. Voor leden heeft KHN ook een aantal exclusieve aanbiedingen in o.a. Hotel Okura of Casa400.

Aanmelden Bezoekers kunnen zich vanaf 8 november aanmelden door te reageren op de speciale Horecava mail of via www.khn.nl.

Reageer op dit artikel