artikel

Facebookpagina Misset Horeca telt ruim 2.700 likes

Horeca

Meer dan 2.700 gebruikers van Facebook hebben de Misset Horeca-fanpage een ‘like’ gegeven. Met name het laatste jaar is de Facebookpagina flink gegroeid.

Facebookpagina Misset Horeca telt ruim 2.700 likes

Na een rustige start in juni 2010 is met name het afgelopen jaar veel gebeurd op de fanpage. Het aantal posting en het aantal like is sterk toegenomen. Half december stond de teller op 2.615 likes, vandaag op 2.723.

De redactie van Misset Horeca gebruikt de fanpage vooral om opmerkelijke en bijzondere gebeurtenissen, ontwikkelingen en bezienswaardigheden te tonen. Denk aan foto’s van de feestelijke bijeenkomst van de Café Top-100, een video van een bijzonder horecaobject in Azië of een interview met een autoriteit uit de branche over de nieuwste trends.

Wie de fanpage van Misset Horeca ‘liked’, krijgt de postings op de pagina in zijn timeline. Een handige manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.