artikel

Misset Horeca pakt uit op Horecava!

Horeca

Natuurlijk staat Misset Horeca ook dit jaar weer op de Horecava. Iets bescheidener dan vorig jaar, en een paar meter verderop. Maar ook dit keer weer volop actie. Het thema voor 2013 is niet voor niks: Misset Horeca, niet te missen!

Misset Horeca pakt uit op Horecava!

Debatten

Op de stand van Misset Horeca is vier dagen lang weer van alles gaande. Zo vinden er dagelijks interessante debatten plaats aan de stamtafel. Op dinsdag gaat het Misset-debat om 15.00 over kansen in de zorg. Een snelgroeiende tak van sport, waar ook de horeca van zou moeten kunnen profiteren. Het Misset-debat van woensdag gaat over de groothandel van de toekomst. Vertegenwoordigers van de bekendste groothandels in Nederland laten hun licht schijnen op zaken als service, de ontwikkeling van producten en ook zal het ondernemerschap aan bod komen. Op donderdag ten slotte staat het debat Hotel 2020 op het programma in de Misset-stand. Op deze dag praat hotelredacteur Demian van der Reijden met betrokkenen over hoe de hotellerie zich de komende jaren gaat ontwikkelen.


Op de cover

Evenals vorig jaar kunt u ook deze editie van de Horecava weer op de cover van Misset Horeca. Maar dan nog veel leuker en toepasselijker dan een jaar geleden. Misset Horeca heeft Mr GreenScreen ingehuurt, en dat betekent dat u op een (inter)actieve manier op de foto kunt in een bijzondere horecaomgeving. Wat dacht u van een coverfoto van uzelf in de pan bij Sergio Herman? Of een foto waarin u bijna verdrinkt in een pilsje, of omgeven door frieten bedolven wordt onder mayonaise? Het kan allemaal, iedere dag op de Misset-stand.

Barista
Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen bij Misset voor een drankje. Wat te denken van een overheerlijk bakje koffie? Dit jaar hebben we koffiebrander Catunambú bereid gevonden om, met barista en al, te komen zorgen voor de lekkerste en mooiste koffie-creaties op onze eigen stand. Als mooi extraatje kunt u trouwens ook een espressomachine winnen: onder nieuwe abonnees van Misset Horeca verloten we een Expobar-espressomachine. Heeft u liever een biertje? Dat kan natuurlijk ook. Grolsch voorziet de bezoekers van de Misset-stand met plezier van een mooi getapt biertje.

Innoveer
Ook op andere plaatsen in de Rai zal het team van Misset Horeca zich volop laten zien. Zo leidt Missets hoofdredacteur Martine Zuil op maandag, dinsdag en woensdag een themadiscussie in de wereld Innoveer in de Europahal. De eerste dag staat het bouwen van succesvolle concepten centraal. Concept-expert Reoewein Niesten, Schiphols formule-ontwikkelaar Edwin Westgeest en Albrons Ernest van de Voort discussiëren onder leiding van Zuil over wat nou een goed concept is, waar de kansen liggen en hoe de toekomst er uit ziet. Op dinsdag staat, in datzelfde theater in Innoveer, het thema ‘Franchise’ op de agenda. Voors en tegens van franchising zullen worden belicht. Dit gebeurt met NFV-directeur Jos Burgers, Verhage-franchiser Marco Honsbeek en Vapiano’s Jeroen van Welsenes en Rob Schut, die bewust niet voor franchising heeft gekomen.

Op woensdag gaat het in deze serie over koffieconcepten. Twee succesvolle koffie-ondernemers (Diederik Habbema van De Koffie Salon en Jonathan Teoh van Doppio Espresso) praten onder meer over kansen en bedreigingen die zij zien in de wereld van koffie.

Puur
Op het plein Puur geeft Demian van der Reijden op woensdag en donderdag acte de présence met de presentatie van de Puur Kookdemo. Puur! uit eten organiseert daar samen met De Veldkeuken en Restaurant Natuurlijk, winnaars van het ‘Puurste Restaurant van NL’. een Puur Kookdemo. Demian praat twee dagen lang deze sessies aan elkaar. Overigens loopt u grote kans ook de andere redacteuren van Misset Horeca tegen het lijf te lopen. Het redactieteam loopt over de beurs rond om overal snel en origineel verslag van te doen. Wilt u een van de redacteuren ontmoeten, vraag dan naar hen op de stand.

Terras Top 100
Ten slotte vindt tijdens de Horecava traditioneel de aftrap plaats van ee nieuw seizoen Terras Top 100. Samen met de winnaars van 2012, het team van Eemlust in Baarn, zorgt Martine Zuil voor de officiële aftrap van de editie 2012 van deze competitie.
Vanaf 7 januari kunnen ondernemers met een uitzonderlijk goed terras zich dan weer inschrijven. Een speciale hostess, die zowel op de stand van Unilever (Lipton Ice Tea) als van Misset Horeca aanwezig is, zal middels een tablet de inschrijvingen snel en accuraat verwerken.

Reageer op dit artikel