artikel

Twitter steeds sneller en actueler met horecanieuws

Horeca

Horecaprofessionals die via Twitter op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in de horecabranche, kunnen de redactieleden van Misset Horeca volgen. Nagenoeg de gehele redactie zet twitter in om volgers te voorzien van het laatste horecanieuws.

Twitter steeds sneller en actueler met horecanieuws

De redactieleden zijn gezamenlijk goed voor zo’n 10.000 volgers. Dit aantal is groeiende en loopt paralel met de groei van Twitter. Het Misset Horeca-account op Twitter (@missethoreca) is alleen al goed voor bijna 10.000 volgers.

De redactie van Misset Horeca plaatst dagelijks berichten op Twitter met relevant horecanieuws. Daarnaast stellen ze vragen aan volgens en gaan ze met ze in gesprek.

Reageer op dit artikel