artikel

YouTube-kanaal Misset Horeca groeit naar 400 video’s

Horeca

Het YouTube-kanaal van Misset Horeca is afgelopen jaar gegroeid naar bijna vierhonderd video’s. De video’s zijn samen goed voor ruim een kwart miljoen pageviews.

YouTube-kanaal Misset Horeca groeit naar 400 video’s

Sinds oktober 2007 beschikt Misset Horeca over een eigen YouTube-kanaal. In het begin sporadisch ingezet voor een incidentele video, de laatste jaren veelvuldig gebruikt voor het publiceren van zelfgemaakte video’s.

Het gaat daarbij om complete nieuwsitems, interviews met toppers uit het vak, sfeerverslagen van belangrijke bijeenkomsten en inspiratievideo’s om het vak van horecaprofessional nog beter uit te kunnen voeren.

Het YouTube-kanaal van Misset Horeca telt inmiddels vierhonderd video’s, samen goed voor ruim 275.000 weergaven. Handig is de gratis abonneerservice. Wordt er een nieuwe video geplaatst, dan ontvangt de abonnee direct een bericht.

De top-3 populairste video’s zijn:

  1. Training Bocuse d’Or (2008)
  2. Nieuw horecaconcept Bij Teus in Houten (2012)
  3. Reactie Sergio Herman op nummer 1-positie in Lekker (2011)
Reageer op dit artikel