artikel

Zes RRS-feeds om bij te blijven

Horeca

Misset Horeca biedt zes RRS-feeds aan. De RSS-feeds zijn verdeeld over verschillende sectoren zodat heel gericht een bepaalde berichtenstroom te volgen is.

Zes RRS-feeds om bij te blijven

RSS staat voor Really Simple Syndication en biedt de websitebezoeker een handige service. Met RSS is het niet langer nodig om regelmatig naar een website te gaan om deze te controleren op nieuwe berichten. Wanneer een nieuw bericht op een te volgen website is gepubliceerd, dan krijgt de volger direct een melding.

Zo’n melding kan worden getoond in een zogeheten RSS-reader. Netvibes (www.netvibes.com) is een van de populairste readers en is volledig zelf in te richten. De website van Misset Horeca biedt RSS aan voor horecanieuws, hotelnieuws, restaurantnieuws, fastfoodnieuws en cateringnieuws.

Reageer op dit artikel