artikel

Misset Horeca verbindt horecaprofessionals 
op Horecava

Horeca

Natuurlijk is Misset Horeca in 2014 weer aanwezig op de Horecava. 
Er gebeurt veel bij het grootste communicatieplatform voor de Nederlandse horeca, en dat vertalen we dit jaar in een bijzondere aanwezigheid op de beurs. We gaan mobiel, we gaan ‘social’ en we gaan vooral horecaprofessionals met elkaar verbinden.

Misset Horeca verbindt horecaprofessionals 
op Horecava

Het communicatielandschap is, zeker ook in de horeca, volop in beweging. Dat ziet u ook bij Misset Horeca, waar het afgelopen jaar nieuwe abonnementsvormen en nieuwe informatie- en communicatiestromen werden geïntroduceerd. Er is steeds meer behoefte aan 24/7-contact, aan snelle interactie en aan eerlijke en directe communicatie met vakgenoten.

Daarom komt Misset Horeca met Misset Horeca Connect, een online ontmoetingsplaats die horecaprofessionals in staat stelt altijd en overal met elkaar te discussiëren, te sparren en samen sterker te worden.

Mobiel en multimediaal
Professionele communicatie is anno 2014 niet langer plaats- of tijdsgebonden. En daarom vindt u Misset Horeca dit jaar op de Horecava ook in een mobiele, multimediale vorm.
De stand van Misset Horeca, in de Europahal, is feitelijk geen stand maar een mobiele bar. Een café op wielen, dat overigens wel gewoon vier dagen lang op zijn plek blijft staan. 
In of op het terras van het mobiele Misset Café bent u tijdens de duur van de beurs welkom voor een kopje koffie of een glas bier of fris. U kunt er live in contact komen met de redactie van Misset Horeca, maar ook met diverse experts, professionals en natuurlijk collega-horecaondernemers die u straks ook op Misset Horeca Connect gaat tegenkomen.

Prijzen winnen
Natuurlijk kunt u zich er ook direct registreren voor Misset Horeca Connect, op een van de drie digitale Misset Horeca Connect-punten. Het mooiste is als u ter plekke ook een discussie start of een scherpe vraag stelt op het nieuwe onlineplatform. Daar kunt u bovendien leuke prijzen mee winnen. Iedere dag verkiest de Misset Horeca Connect Jury de origineelste bijdrage, die beloond wordt met het boek ‘Online Trends 2014’. De overall winnaar na vier dagen wint zelfs een iPad mini. Sowieso is er voor iedere vijftigste registrant een fles bubbels!
Behalve in het Misset Horeca Connect Café zijn er nog twee digitale Misset Horeca Connectpunten op de beurs te vinden. In de traverse onder het Elycium, maar ook bij de hoofdingang (Entree K) vindt u speciale informatie- en registratiezuilen waar de mensen van Misset u graag meenemen in de nieuwe wereld van Misset Horeca Connect.

Actie Misset Horeca Connect

Tijdens de Horecava geldt een bijzondere actie voor horecaprofessionals die zich registreren voor (of actief worden op) Misset Horeca Connect. Via de link www.missethoreca.nl/horecava2014 kunt u zich vier dagen lang direct registreren, op de beurs of gewoon thuis achter uw eigen laptop of pc. Iedereen die zich tijdens deze vier dagen registreert, krijgt, naast uiteraard gratis toegang tot Misset Horeca Connect, ook twee maanden lang onbeperkt toegang tot Missethoreca.nl en alles wat daar bij hoort. Iedere vijftigste registreerder op de beurs krijgt een lekkere fles bubbels. Onder de beste bijdragen die op Misset Horeca Connect worden geplaatst, verloten we iedere dag vijf keer het boek ‘Online Trends 2014’ van Frankwatching. Bovendien worden hun bijdragen prominent meegenomen in de speciale Horecava nieuwsbrieven van Misset Horeca. De beste bijdrage over vier dagen wint bovendien een iPad mini. Genoeg redenen dus om tijdens de Horecava actief te worden op Misset Horeca Connect, de gratis online ontmoetingsplaats van Misset Horeca!

Mobiele bar met Karakter

Misset Horeca is deze Horecava te vinden in de Europahal, vlak bij de doorgang naar de wereld Nachtleven. Niet op een gangbare stand zoals er zo velen zijn, maar in de mobiele bar van ‘Karakter’. Een café op wielen dus, met een terras waar voldoende ruimte is om collega’s en andere vakgenoten te ont- moeten. Misset Horeca, Misset Catering en Snack-koerier trakteren u hier graag op een drankje of een kop koffie. U kunt er in contact komen met de experts, professionals en bloggers die ook op Misset Horeca Connect actief zijn, maar ook met de redactie van Misset Horeca, Snackkoerier en Misset Catering en natuurlijk met collega’s uit de horeca. Het motto van Misset Horeca is dan ook niet voor niets ‘Let’s get connected’.

Reageer op dit artikel