artikel

Vier winnaars Misset Horeca Connect-beursactie op slotdag

Horeca

Jens Drost, Robin Jooren, Ruben Bayer en Yannick Pasman zijn de laatste winnaars van de beursactie van Misset Horeca. Ze nemen deel aan Misset Horeca Connect door zich vandaag in te schrijven op het nieuwe sociale netwerk voor horecaprofessionals.

Vier winnaars Misset Horeca Connect-beursactie op slotdag

De winnaars werden op de stand van Misset Horeca in het zonnetje gezet door, na inschrijving, het boek ‘Online Trends 2014’ te ontvangen. De beurswinnaars waren zichtbaar blij met hun cadeau.

Op de Horecava werd Misset Horeca Connect officieel gepresenteerd. Het online netwerk verbindt horecaprofessionals met elkaar. Horecaprofs kunnen met elkaar in discussies gaan over belangwekkende thema’s en elkaar helpen door vragen te beantwoorden. Misset Horeca Connect is volledig gratis.

Meer weten over Misset Horeca Connect. Bekijk hier de instructievideo

Reageer op dit artikel