artikel

Horeca Top 100 2014 nr. 77: Claus Hotel & Event Center

Horeca

Verwachte omzetgroei? Mede-eigenaar Leo Claus gaat er niet op in. Afgelopen jaar werd onverwacht al een mooie omzetsprong voorwaarts geboekt, dus wat 2014 in petto heeft? Hij zal het wel zien.

‘We hebben veel plannen. Omzetgroei komt later wel. Trouwens, het gaat om het resultaat.’ Afgelopen jaar werd Papa’s Beach House geopend. ‘Midden in de Randstad genieten van het buitenleven’, lezen we op de website. En inderdaad, het ziet er fraai uit, deze nieuwe event- en vergaderlocatie. Bij Claus merken ze dat deze markt weer aantrekt. Ook dit jaar zal er flink worden geïnvesteerd. Claus wil nog niet vertellen waarin het geld gestoken wordt. ‘Dat zal in 2015 bekend zijn. We gaan jullie als vanouds verrassen.’ Om er aan toe te voegen dat het bedrijf er over drie jaar staat zoals hij en broer Rick het willen hebben.

Vestigingen: 3
Omzet: €10,7 miljoen (€ 10,2 miljoen) ▲4,9%
Rapportcijfer: 7 / economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: NB

www.claus.nl

Reageer op dit artikel