artikel

Misset op de Horecava: focus op Top 100’s

Horeca

Vanzelfsprekend laat Misset Horeca zich, samen met zustermerken Misset Catering en Snackkoerier, weer nadrukkelijk zien op de Horecava. Dit jaar ligt de focus op de vier Top 100-lijsten. Deze zijn de afgelopen jaren volop in ontwikkeling. En, in het geval van de Café Top 100, staat de lijst aan het begin van een verfrissende nieuwe opzet.

Misset op de Horecava: focus op Top 100’s

De redacteuren van Misset Horeca en Snackkoerier komt u tijdens de Horecava op vier verschillende plaatsen tegen. Daar kunt u ze aanspreken op wat u belangrijk vindt, maar de nadruk ligt dit jaar wel op de vier Top 100’s: Café, Terras, Koffie en Cafetaria. Stuk voor stuk zijn deze lijsten uitgegroeid tot fenomenen binnen hun deelgebied van de horeca.

Er zijn er feitelijk vijf, maar de Top 100 Grootste Bedrijven en Merken laten we hier even buiten beschouwing. Dat is immers geen lijst op basis van jury- of mysterybeoordelingen maar louter op basis van omzet. De overige vier hebben ieder hun eigen oorsprong en karakter, maar ze hebben gemeen dat ze ten doel hebben om uitblinkers in hun vakgebied te belonen en anderen aan te moedigen én te helpen beter te worden.


Fastservice Arena

Het team van Misset Horeca, Snackkoerier en Misset Catering – de laatste kent geen Top 100, maar wel een prachtig event rondom de Misset Catering Awards – is een groot fan van vakwedstrijden. Dat is te zien aan alle eigen initiatieven die op dit gebied ontplooid worden, maar blijkt ook uit de samenwerking die Snackkoerier dit jaar is aangegaan met de Fastservice Arena en de Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Die stichting daagt al jaren professionals en talenten uit om de degens te kruisen tijdens een groeiend aantal vakwedstrijden op de Horecava.
Inmiddels staat er een ware Fastservice Arena, waar gestreden wordt om titels als Het Lekkerste Broodje, het NK Pannenkoeken Bakken, het Lekkerste Kindermenu, de Lekkerste Pizza en de Lekkerste Hamburger van Nederland. Snackkoerier is dit jaar als officiele partner aangehaakt en zal dus ook met diverse redacteuren te zien zijn op en rond de wedstrijdarena in de bekende Hal 9.


Vroegboekkorting

In de Fastservice Arena staat Snackkoerier dit jaar voor het eerst ook met een eigen stand. Zoals gezegd ligt de focus dit jaar heel sterk op de diverse 
Top 100’s, dus hier krijgt de Cafetaria Top 100 alle aandacht. U kunt er terecht met uw vragen over deelname, jurering en het event. U kunt er ook gewoon al vóórinschrijven en krijgt dan een mooie ‘vroegboekkorting’ op één van de aantrekkelijke pakketten die dit jaar worden aangeboden voor deelnemers.
Meer dan ooit tevoren zijn de diverse Top 100’s nu namelijk complete trajecten, transparant en inzichtelijk en vooral bedoeld om de branche en haar spelers beter te maken. Dankzij de grote schaal waarin we met onze verschillende Top 100’s werken en de samenwerking nu met één partij (Mystery Review), kunnen we de deelnemers aan de diverse Top 100’s mystery visits aanbieden tegen prijzen die normaal gesproken nooit tot de mogelijkheden zouden behoren voor een individuele ondernemer. Niet alleen bezoekt een getrainde mystery guest uw bedrijf (soms zelfs verschillene malen), u krijgt ook gedetailleerde terugkoppeling van dit bezoek én een vergelijking van hoe uw zaak het op diverse punten doet ten opzichte van ‘de markt’.


Nieuwe Café Top 100

De Café Top 100 gaat een spannend jaar tegemoet. Voor het eerst gaat deze lijst over op een open inschrijving en de combinatie van mystery visits en vakjurybezoeken. Ook hier, in tegenstelling tot de 20 jaren die achter ons liggen, een heldere terugkoppeling en benchmarking voor alle deelnemers. Op onze Café Top 100-stand in de Europahal vertellen we u uiteraard graag alles over deze veranderingen. Bovendien kunt u met een mooie vroegboekkorting vóórinschrijven.

Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de Koffie Top 100 en de Terras Top 100, die u elders op de Horecava kunt terugvinden en waarover ook alle gewenste informatie is te verkrijgen. Uiteraard lopen de redacteuren ‘gewoon’ op de beursvloer om verslag te doen van alles wat er gebeurt.

Waar is Misset Horeca?

Zoals gezegd is Misset Horeca dit jaar op maar liefst vier plaatsen vertegenwoordigd. Hier in een notendop de vier verschillende locaties en hun focus. Op de Fastservice Arena, als supporter van de Fastservice wedstrijden en met een speciale Cafetaria Top 100-stand. In de Europahal, vlak naast het Dutch Barista Championship, met vooral aandacht voor de Koffie Top 100. Tussen de hallen 10 en 11 (bij Entree C) met speciale aandacht voor de Terras Top 100. En ten slotte in de Europahal, vlak bij het Puur 
& Vers Plein, met een centrale stand. Daar krijgt met name de nieuwe opzet van de Café Top 100 aandacht, maar u kunt er uiteraard ook met uw andere 
Top 100-vragen en -opmerkingen terecht.

Reageer op dit artikel