artikel

Milieuvriendelijke 2017 collectie van Duni voor professionals

Horeca 215

Duni’s 2017 collectie helpt milieubewuste ondernemers een verantwoorde keuze te maken. Tegenwoordig draait het allemaal om beleving.

Milieuvriendelijke 2017 collectie van Duni voor professionals

Hotel- en restaurantgasten zijn op zoek naar beleving en ontspanning, liefst in een huiselijke sfeer. Creëer dus een ‘home away from home’ gevoel. Duni helpt managers de gewenste sfeer te creëren. Ontdek de vijf thema’s uit onze 2017 collectie tijdens Horecava 2017. Milieubewustzijn wordt gekoppeld aan sfeerbeleving. Diverse subtiele tone in tone dessins, nieuwe towel napkins en reversible sacchetto’s zijn slechts een greep uit het gloednieuwe Duni gamma… Vergeet ook onze trendy kandelaars en Led concepten niet. Tot binnenkort op de Horecava!

www.duni.com
Standnummer: 1.218

Reageer op dit artikel