artikel

Red velvet cake en white chocolate & honeycomb cheesecake

Horeca 56

De nieuwste taarten in het assortiment van Dero Foods zijn de Red Velvet Cake en White Chocolate & Honeycomb Cheesecake! Twee heerlijke Amerikaanse taarten met verrassende .

Red velvet cake en white chocolate & honeycomb cheesecake

De Red Velvet Cake is een traditionele Amerikaanse taart, welke daar enorm populair is. De fluweelzachte rode cake is gelaagd met een heerlijke roomkaas-botercrème. De witte lagen vormen een mooi contrast met de rode cake en geven de taart een heel aantrekkelijk uiterlijk.

De overheerlijke White Chocolate & Honeycomb Cheesecake is gemaakt van witte chocolade, overgoten met een laagje pure chocolade. Zowel op de taart als er doorheen zitten knapperige karamelbolletjes, ook wel Honeycomb genoemd, omhuld door een laagje melkchocolade. Deze Honeycomb vormt met de chocolade en de zachte volle smaak van de cheesecake een verrukkelijke combinatie!

Dero Foods
Telefoonnummer: 0183 – 500 373
www.derofoods.nl
Standnummer: 11.200

Reageer op dit artikel