artikel

Smaakexplosie bij Gebo Gelato

Horeca 80

In Oud-Beijerland wordt al ruim een halve eeuw ambachtelijk schepijs gemaakt. Vergeelde recepturen verwijzen op de werkplaats nog naar de oorsprong van onze ijssmaken.

Smaakexplosie bij Gebo Gelato

We werken op een schone manier met eerlijke producten om tot een heerlijk eindproduct te komen. Al jarenlang is het schepijs van Gebo Gelato een graag geziene afsluiter van een hoogstaand diner. Ieder jaar streven wij weer naar een lekkerder product, een betere smaakbeleving en een opvallender assortiment. Ook dit jaar weer. Sterker nog, nog nooit zag u zoveel verschillende ijssmaken in één schepijsvitrine als tijdens de komende editie van de Horecava. Laat u overweldigen, bezoek onze stand én proef onze nieuwe smaken!

Gebo Gelato
Telefoonnummer: 0186 – 625 250
www.gebogelato.nl

Standnummer: 10.220

Reageer op dit artikel