artikel

Caféma Organico wordt Organico!

Horeca 358

Bij DEAC beginnen we 2017 in ieder geval goed met het introduceren van ons geheel gerestylde koffieconcept Caféma Organico. Deze krachtige formule binnen de Caféma-reeks verdient wat ons betreft haar eigen unieke identiteit. Dat geven we graag gestalte in een nieuw, fraai vormgegeven verpakking.

Caféma Organico wordt Organico!

Maar dat is nog niet alles. Ook het bijpassende servies en aanvullend assortiment is volledig in deze nieuwe stijl aangepast.

De volle aroma’s en de subtiele smaaktonen waren al duidelijk aanwezig in de melanges Medio en Scuro. Maar ook daar hebben we de smaken nog verder kunnen optimaliseren. Zo wordt deze premium biologische fairtrade koffie helemaal een beleving voor zowel uw smaakpapillen als het oog! Met ons nieuwe Organico-concept hebben we aandacht voor smaak en kwaliteit, maar zeker ook aandacht voor afkomst, productie en milieu.

Deac Nederland BV
Kom ons Organico-concept bewonderen én proeven tijdens de Horecava.
Standnummer 12.204

Reageer op dit artikel