artikel

KeyKeg, het duurzame eenmalige fust, verovert de wereld

Horeca 450

Tienduizenden bars in meer dan 80 landen hebben inmiddels kennisgemaakt met een nieuw type fust: de eenmalige drankenfusten met de naam KeyKeg. Producent Lightweight Containers heeft deze samen met producenten, distributeurs en horeca ontwikkeld.

KeyKeg, het duurzame eenmalige fust, verovert de wereld

De horeca blijkt wereldwijd een voorkeur voor dit nieuwe type fust te hebben en KeyKeg vervangt dan ook in een hoog tempo de stalen fusten. KeyKeg heeft een aantal revolutionaire eigenschappen. In combinatie met de KeyKeg tapkop is het fust op elke tapinstallatie aan te sluiten, dranken zijn na aanslaan langer houdbaar en de KeyKeg is duurzaam en 100% recyclebaar. Bovendien is dit lichtgewicht fust tot wel 9 kilo lichter dan een stalen fust. Verdere pluspunten: geen opslag van lege fusten, geen statiegeld, leegtappen tot bijna de laatste druppel en het is mogelijk om te tappen met lucht. KeyKeg is geschikt voor onder andere bier, wijn, koffie, mix drinks en cider.

www.keykeg.com
Stand: 01.462

Reageer op dit artikel