artikel

McCain Rustic Twist

Horeca 295

McCain introduceert op de Horecava 2017 uniek gekrulde wedges met schil voor een authentieke uitstraling en een verrassende beleving. McCain Our Menu Signatures Rustic Twist is het resultaat van langdurig marktonderzoek om in te spelen op de naturalness trend (aanbieden van authentieke producten) en de behoefte van chefkoks voor een efficiënte werkwijze.

McCain Rustic Twist

Steeds meer chefkoks worstelen met capaciteit, zowel in arbeid als in budget. Men wil authentieke producten aanbieden, maar dat lukt vaak niet met de aanwezige arbeidskrachten. De marge komt dan onder druk te staan. Rustic Twist is de ideale oplossing. Het product is verleidend, ambachtelijk en vernieuwend. Het straalt kwaliteit uit, alsof de chefkok het zelf heeft gemaakt. Tegelijkertijd heeft het ook een zeer gemakkelijke en snelle bereidingswijze. Na 3:30 minuten frituren kan het product al geserveerd worden.

Door de unieke vorm van Rustic Twist kan de chefkok een hoger rendement realiseren. Ten opzichte van traditionele wedges kan er een goede margeverbetering worden behaald, want Rustic Twist bespaart ruim 25% per portie. Met hetzelfde gewicht kunnen dus veel meer porties geserveerd worden.

Daarnaast is Rustic Twist breed inzetbaar tijdens de lunch en het diner, maar kan ook goed geserveerd worden tijdens het borrelen (sharing trend). Zo kan met één product diverse eetmomenten worden ingevuld, ideaal voor een hoge efficiëntie. De chefkok kan zijn creativiteit volledig loslaten op dit product en daarmee zijn stempel drukken op de beleving van zijn gasten.

De Rustic Twist geeft een nieuwe dimensie aan het huidige aanbod van aardappelspecialiteiten. Door de toevoeging van de ondoorzichtige coating blijft de Rustic Twist langer warm en krokant. Een belangrijk voordeel voor een chefkok, ten slotte wordt een gerecht beoordeeld op de kwaliteit van alle componenten. De Rustic Twist helpt de chefkok om zich te onderscheiden en in te spelen op de laatste trends binnen Foodservice.

Welke twist geef jij aan je gerecht? Laat je inspireren door McCain op de Horecava in Hal 10, stand 10.240

 

Reageer op dit artikel