artikel

Nieuwe taarten: heerlijk én glutenvrij

Horeca 281

Vanaf deze maand hebben wij vier nieuwe heerlijke taarten in ons assortiment. Behalve dat deze taarten geweldig lekker zijn, zijn ze ook nog eens glutenvrij. Door de vier totaal verschillende smaken kan iedereen zijn favoriet kiezen. Of je kiest ze voor een compleet aanbod gewoon alle vier!

Nieuwe taarten: heerlijk én glutenvrij

Naast onze populaire cheesecakes waren we op zoek naar nieuwe lekkere taarten, waar nog meer mensen van zouden kunnen genieten.

Op de Horecava introduceert Dero Foods daarom vier nieuwe geweldige taarten, gemaakt met alleen glutenvrije ingrediënten. Door onze hoge eisen aan de smaak en kwaliteit zijn deze taarten heerlijk voor iedereen. Het assortiment bestaat allereerst uit een romige New York Baked Cheesecake, op een bodem van crunchy granola. De Pecantaart combineert een zoete sticky siroopvulling met knapperige pecannoten er overheen. De klassieke Citroentaart is heerlijk fris en zacht, de rijke Chocoladetaart met gemalen amandelen is ook warm geserveerd een ware traktatie!

Maak van elke ‘gewone’ koffie en thee bestelling een echt verwenmoment voor uw gasten, met de bekende Lonka soft fudge en diverse soorten soft nougat. Speciaal voor de horeca heeft Lonka deze overheerlijke zachte lekkernijen nu ook handig per stuk verpakt; Ideaal om te serveren bij koffie en thee.

Telefoonnummer: 0183 – 500 373
www.derofoods.nl
Standnummer: 11.200

Reageer op dit artikel