artikel

Fox Sports in uw zaak: live voetbal loont!

Horeca 286

FOX Sports is dé thuisbasis van het Nederlandse voetbal! Met naast de live uitzendingen van alle Eredivisiewedstrijden ook veel live voetbal uit de Jupiler League, KNVB Beker, Tweede Divisie en de eredivisie. Laat ook uw gasten genieten en profiteer van nog meer gezelligheid en omzet in uw zaak.

Fox Sports in uw zaak: live voetbal loont!

Sponsored content door Fox Sports

Per speelronde in de Eredivisie kijken er gemiddeld 180.000 mensen in een horecagelegenheid naar live voetbal op FOX Sports. Dat zorgt voor meer sfeer, gezelligheid en… omzet! Probeer het nu zelf met de FOX Sports proeflicentie*. Van 6 t/m 18 februari laat u zonder licentiekosten uw gasten genieten van drie volle speelrondes met aantrekkelijke wedstrijden uit o.a. de Eredivisie, Jupiler League, Tweede Divisie en niet te vergeten de Duitse Bundesliga. Ervaar zelf wat live voetbal kan betekenen voor uw zaak!
Probeer nu!

Reageer op dit artikel