fotoreportage

Foto’s: Food Inspiration Days

Horeca 1249

De achtste editie van de Food Inspiration Days vond plaats op 24 en 25 in Veghel. Het thema was ‘Based on a true story’. ‘Het is definitief over en uit met fake, met ongezond, met onwaar. De succesvolle concepten, merken en menu’s van de toekomst zijn gebaseerd op ware verhalen’, aldus presentator Hans Steenbergen van Food Inspiration.

Foto’s: Food Inspiration Days

In een industriële locatie op de CHV Noordkade in Veghel werden per dag 550 gasten welkom geheten door knuffelberen en een ontbijt op ‘de markt’. Tijdens het dagprogramma van de Food Inspiration Days vertelde Fred Bus van Debuut het geheim van een goed concept, Sander Allegro presenteerde vijf hoteltrends, Angelique Schmeinck maakte ter plekke het grootste eetbare schilderij van 35 m2 en Jord Althuizen gaf prijs wat de keerzijde van succes is. De vele sprekers zijn een mix van jonge entrepreneurs, chefs, trendwatchers en motivators die het thema kleur gaven met hun presentaties en proeverijen. Kijk hier voor een sfeerverslag.

Beeld: Floris Heuer Fotografie en Maurice Vinken